четвртак, 15. јануар 2015.

Inkjet štampači

Idealni za kućnu upotrebu, inkjet štampači mogu da daju fantastične rezultate. Mada nisu brzi kao laserski štampači, modeli inkjet štampača (štampača sa mastilom) su perfektni za štampanje slika i za manje količine štampanja.

Brendovi inkjet štampača


Inkjet štampači mogu biti tako raznovrsni i postoji mnogo takvih multifunkcioanalnih mašina koje mogu da skeniraju, kopiraju kao i da štampaju naravno. Ovo ih čini idealnim za kuću ili za mala preduzeća. I mi imamo mnogo različitih mašina od vodećih proizvođača uključujući HP i Canon, kao i veliki izbor Brother-a između drugih.

Štampanje Slika uz pomoć inkjet štampača

Svi mi slikamo više slika nego ikada pre, s tim da mnogi od nas sada slikaju našim pametnim telefonima kao i D-SLR kamerama. Problem je sada kako prebaciti te slike sa memorijske kartice na papir. Ipak, ne postoji ništa bolje nego li fizička fotografija koju možete staviti u ram ili u album – i zato mi na stampaci.org smo napravili za vas fantastičan asortiman inkjet štampča i foto kvalitetnih štampača, koji vam omogućavaju da štampate vaše slike  bez pravljenja kompromisa koji ste tiče oštrine vaših slika.

Нема коментара:

Постави коментар